تبلیغات در اینترنتclose
آشنایی با مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی سوئیس
زمان جاری : سه شنبه 20 آذر 1397 - 10:35 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

تعداد بازدید 142
نویسنده پیام
hate
آنلاین

ارسال‌ها : 1
عضویت: 8 /3 /1397
آشنایی با مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی سوئیس
 ویزای توریستی سوئیس و هزینه آن


نحوه اخذ ویزای توریستی سوئیس و هزینه آن




سوئیس یکی از زیباترین کشورهای اروپایی می باشد. این کشور بخاطر داشتن طبیعتی بکر و زیبا سالانه پذیرای تعداد بیشماری گردشگر است. پایتخت کشور سوئیس شهر برن بوده و ژنو و زوریخ از جمله قطب‌های اقتصادی این کشور در جهان هستند. سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان محسوب می شود. از آنجا که این کشور عضو پیمان شینگن می باشد جهت ورود به آن نیازمند به اخذ ویزای شینگن سوئیس خواهید بود. مسافرانی  که به قصد گردشگری به این کشور سفر می کنند باید ویزای توریستی سوئیس را دریافت کنند.


بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی سوئیس، فرد متقاضی باید از سفارت سوئیس وقت مصاحبه دریافت نموده و در روز مشخص شده جهت انشت نگاری و مصاحبه به سفارت مراجعه کند. یکی از نکته های مهم در اخذ ویزای توریستی این است که فرد باید سفارت مورد نظر را متقاعد سازد که پس از وقت معین شده دوباره به کشور خود باز خواهد گشت.


 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی سوئیس:


[ol]
  • گذرنامه
  • دو قطعه عکس رنگی ۶*۴ با پشت زمینه سفید
  • مدارک مربوط به اثبات مالی و صورت حساب خروج و ورود بانک
  • کارت ملی و شناسنامه شخص متقاضی
  • پاسپورت قبل در صورت داشتن
  • مدارک تحصیلی و گواهی اشتغال به تحصیل
  • جواز کسب یا روزنامه رسمی برای افراد شاغل
  • فیش بازنشستگی یا هر مدرکی دال بر بازنشستگی شخص (در صورت بازنشستگی)
  • بیمه مسافرتی برای طول سفر
  • رزرو بلیط و رزرو هتل
  • دعوتنامه

  • [/ol]
    هزینه ویزای توریستی سوئیس


    ویزای توریستی سوئیس به طور معمول شامل ویزای شینگن نیز میگردد هزینه دریافت ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو و هزینه ویزا برای کودکان ۶ تا ۱۲ سال نیز ۳۵ یورو میباشد. لازم به ذکر است این مبلغ برای کودکان زیر ۶ سال به صورت رایگان است . درصورت رجکت شدن مبالغ ذکر شده به هیچ عنوان بازگشت داده نخواهد شد.


    لازم به ذکر است کسانی که موفق به اخذ ویزای سوئیس از نوع ویزای شینگن می‌شوند، می‌توانند آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به هر یک از کشورهای عضو شینگن (اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا و سوئد) نیز سفر کنند



    سه شنبه 08 خرداد 1397 - 15:12
    نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر

    پاسخ ها


    برای نمایش پاسخ جدید نیازی به رفرش صفحه نیست روی تازه سازی پاسخ ها کلیک کنید !



    برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


    پرش به انجمن :